Photo diary: Max Mara reopening

IMG_3096IMG_3093

Last week I was invited to the reopening of the Max Mara store in Amsterdam. I actually had never visited the store before, I must say I’ve fallen in love with their clothes. I’s colorful and chic. Also reminds me of a vintage ‘femme fatale’. I need to come back for that magenta pink coat. BTW I didn’t notice that photographer taking my picture in the back or my lazy eye until just now. Here are some pictures I took of items I think are lovely and inspiring.

Vorige week was ik uitgenodigd voor de heropening van de Max Mara winkel in Amsterdam. Ik was nooit eerder in de winkel geweest maar moet zeggen dat ik meteen verliefd ben geworden op de kleding. Het is zo kleurrijk en chic, doet mij denken aan een vintage ‘femme fatale’. Ik moet nog wel even doorsparen voor de fuschia-kleurige jas. Had trouwens niet door dat die fotograaf kiekjes van me aan het maken was. Een vriend van mij maakte deze foto vanuit een ander hoek, ik spot nu net pas deze fotograaf via de spiegel. Oh, en ik heb hier ook een lui oog (how charming). Bekijk foto’s met de jas aan en andere items die mij inspireerden.   

IMG_3099IMG_3101IMG_3103SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Related posts:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *