Mimi’s looks: City style

JOEPIE! Het weer in ons kikkerlandje begint iets zachter te worden. Met zachter bedoel ik natuurlijk niet dat ik vandaag over straat kon zonder irritante druppels op mijn smoeltje te krijgen. Nee, met zachter bedoel ik dat ik geen drie legging meer onder mijn broek hoef te dragen. Vandaag was ik het even zat om praktische kleding te dragen en ging ik puur voor de stijl. City style om specifiek te zijn. Ik ben helemaal  blij met me vrolijke kleurtjes. Geïnspireerd?

FOR THE ENGLISH BLOG CLICK HERE

 

 

Related posts:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>