Fashion Week 2013 Illustration

Fashion Week 2013 Illustration by Mimi Nizan

Yesterday I attended the opening night of Official Fashion Week 2013 Uptown. Spijkers & Spijkers were showing and Individuals by Amfi. For me, highlight of the evening was without a doubt the MarryMe-Jimmy Paul catwalk show. Finally something that woke me up and got me smiling. The designs were bold and screamed party, big bird and drag queen. Lots of fun. Here’s my little illustration portraying yesterday’s look & feel.  More images? Check out my photo diary for Amsterdam Fashion Week.

Fashion Week 2013 Big Bird & Rainbows

Gisteren was ik bij de opening van Fashion Week Uptown. Spijkers & Spijkers opende met hun show en daarna volgde Individuals by Amfi. Voor mij was hoogtepunt van de avond de catwalk show van MarryMe-Jimmy Paul. Eindelijk iets waarvan ik wakker geschud werd. Ik had tijdens de hele show een grote glimlach op mijn gezicht. Er waren zelfs mensen die juichten. De ontwerpen waren druk en super kleurrijk. Het schreeuwde feest, Pino de vogel en drag queen. Foto’s zien van gisteren? Bekijk mijn foto dagboek voor Amsterdam Fashion Week. 

Related posts: